We're back

Welcome to the site - please introduce yourself and post some pictures of your ride(s).
User avatar
petegee77
Posts: 1870
Joined: Sat Jun 11, 2011 6:08 pm
Location: Kenmore

We're back

Post by petegee77 » Fri Aug 01, 2014 1:59 pm

Good to see the club logo at the top of the page. Missed it dearly ! Anyone else coming back home ?
Nothing but Mopars Image

User avatar
battmann
Site Admin
Posts: 908
Joined: Mon Apr 25, 2011 8:02 pm
Location: North Chili, NY

Re: We're back

Post by battmann » Fri Aug 01, 2014 11:09 pm

I'm here. Good thing I kept this forum untouched as a backup.
When I get some time I'll change the look of our website back to match this forum. I'd really like to make our website look a little better but haven't had much spare time this summer.

User avatar
petegee77
Posts: 1870
Joined: Sat Jun 11, 2011 6:08 pm
Location: Kenmore

Re: We're back

Post by petegee77 » Sat Aug 02, 2014 7:32 am

That's understandable . How's everything with the car ?
Nothing but Mopars Image

thedukejag
Posts: 50
Joined: Sat Aug 02, 2014 7:53 am
Location: Cheektowaga New York

Re: We're back

Post by thedukejag » Sat Aug 02, 2014 8:01 am

Thanks for the info.Will see how this forum works out. Rick
Rick

User avatar
battmann
Site Admin
Posts: 908
Joined: Mon Apr 25, 2011 8:02 pm
Location: North Chili, NY

Re: We're back

Post by battmann » Sat Aug 02, 2014 11:16 am

I thought I fixed everything but turns out I have a vacuum leak near the intake manifold. I have to take the top end off again and reseal everything. That sucks but I guess it could be worse.

User avatar
petegee77
Posts: 1870
Joined: Sat Jun 11, 2011 6:08 pm
Location: Kenmore

Re: We're back

Post by petegee77 » Sun Aug 03, 2014 9:54 am

battmann wrote:I thought I fixed everything but turns out I have a vacuum leak near the intake manifold. I have to take the top end off again and reseal everything. That sucks but I guess it could be worse.
At least you've got it pinned down. Gotta get it ready for Hilton ya know. :)
Nothing but Mopars Image

User avatar
petegee77
Posts: 1870
Joined: Sat Jun 11, 2011 6:08 pm
Location: Kenmore

Re: We're back

Post by petegee77 » Sun Aug 03, 2014 9:58 am

thedukejag wrote:Thanks for the info.Will see how this forum works out. Rick
Glad to see you made it Rick ! Welcome !
Nothing but Mopars Image

thedukejag
Posts: 50
Joined: Sat Aug 02, 2014 7:53 am
Location: Cheektowaga New York

Re: We're back

Post by thedukejag » Sun Aug 03, 2014 12:28 pm

Thank you.Glad to be here.,Avatar is giving me trouble .working on it. Rick
Rick

User avatar
petegee77
Posts: 1870
Joined: Sat Jun 11, 2011 6:08 pm
Location: Kenmore

Re: We're back

Post by petegee77 » Mon Aug 04, 2014 4:21 pm

thedukejag wrote:Thank you.Glad to be here.,Avatar is giving me trouble .working on it. Rick
Tell me about it. LOL
Nothing but Mopars Image

User avatar
petegee77
Posts: 1870
Joined: Sat Jun 11, 2011 6:08 pm
Location: Kenmore

Re: We're back

Post by petegee77 » Mon Aug 04, 2014 4:35 pm

thedukejag wrote:Thank you.Glad to be here.,Avatar is giving me trouble .working on it. Rick
FYI : Just started a new topic in the Car Show section so we can track where we're going to be and hook up.
Nothing but Mopars Image

User avatar
twomanymontes
Posts: 1940
Joined: Tue Apr 26, 2011 6:18 pm
Location: Amherst, NY
Contact:

Re: We're back

Post by twomanymontes » Wed Aug 13, 2014 9:25 am

Hey Guys!!!! As much as I had fun on the other site it will be great to get this one rocking again!!!

Been collecting my project posts and will be transferring them here shortly.
There is no such thing as Too Many Montes

User avatar
battmann
Site Admin
Posts: 908
Joined: Mon Apr 25, 2011 8:02 pm
Location: North Chili, NY

Re: We're back

Post by battmann » Wed Aug 13, 2014 4:36 pm

I'll have to copy and paste some stuff back over here as well.

User avatar
petegee77
Posts: 1870
Joined: Sat Jun 11, 2011 6:08 pm
Location: Kenmore

Re: We're back

Post by petegee77 » Wed Aug 13, 2014 9:06 pm

twomanymontes wrote:Hey Guys!!!! As much as I had fun on the other site it will be great to get this one rocking again!!!

Been collecting my project posts and will be transferring them here shortly.
THANK GOD !!! LET'S ROCK BROTHER
Nothing but Mopars Image

User avatar
petegee77
Posts: 1870
Joined: Sat Jun 11, 2011 6:08 pm
Location: Kenmore

Re: We're back

Post by petegee77 » Wed Aug 13, 2014 9:09 pm

battmann wrote:I'll have to copy and paste some stuff back over here as well.
Sadly ( or not) I have nothing to transfer since I rarely ever posted after the " merger ". Wonder what happened to the site that we went to after this one but before the "merger" ?
Nothing but Mopars Image

thedukejag
Posts: 50
Joined: Sat Aug 02, 2014 7:53 am
Location: Cheektowaga New York

Re: We're back

Post by thedukejag » Wed Aug 13, 2014 9:50 pm

Starting to liven in here.I'm not transferring anything from the other site.I can start a new thread.
Rick

User avatar
petegee77
Posts: 1870
Joined: Sat Jun 11, 2011 6:08 pm
Location: Kenmore

Re: We're back

Post by petegee77 » Thu Aug 14, 2014 5:06 pm

thedukejag wrote:Starting to liven in here.I'm not transferring anything from the other site.I can start a new thread.
So glad you're here with us Rick.
Nothing but Mopars Image

User avatar
twomanymontes
Posts: 1940
Joined: Tue Apr 26, 2011 6:18 pm
Location: Amherst, NY
Contact:

Re: We're back

Post by twomanymontes » Thu Aug 14, 2014 7:10 pm

I'm sure the other site went away forever Pete. I'm not worried, Just glad Clint had enough foresight to keep this forum open. Not that there was anything wrong with the other site or the merger, just it seems it didn't work out the way it was meant to.
There is no such thing as Too Many Montes

User avatar
petegee77
Posts: 1870
Joined: Sat Jun 11, 2011 6:08 pm
Location: Kenmore

Re: We're back

Post by petegee77 » Thu Aug 14, 2014 9:26 pm

twomanymontes wrote:I'm sure the other site went away forever Pete. I'm not worried, Just glad Clint had enough foresight to keep this forum open. Not that there was anything wrong with the other site or the merger, just it seems it didn't work out the way it was meant to.
Nothing wrong with the other site but the "merger" ,IMHO , was bogus. I NEVER felt comfortable there especially after none of our posts were "merged" like they were supposed to be. That's why I hardly posted there. Then conveniently the MCCC graphics were "lost" forever and it defaulted back to the CCC. Yup the other thing just never worked out. BUT I'm quite happy here and now I will be asking some of my buddies if they want to join.
Nothing but Mopars Image

User avatar
petegee77
Posts: 1870
Joined: Sat Jun 11, 2011 6:08 pm
Location: Kenmore

Re: We're back

Post by petegee77 » Thu Aug 14, 2014 9:28 pm

twomanymontes wrote: Just glad Clint had enough foresight to keep this forum open.
YES THANK YOU CLINT !!!!
Nothing but Mopars Image

User avatar
battmann
Site Admin
Posts: 908
Joined: Mon Apr 25, 2011 8:02 pm
Location: North Chili, NY

Re: We're back

Post by battmann » Fri Aug 15, 2014 9:27 am

no problem guys. i'm glad i didn't remove the forum either because recreating it would have been a lot of work.
i really think the problem with the Christine forum was the forum company and not any of the members. Wayne said he asked them about moving our threads over there and they just never came through for him. then the forum layout got messed up. i talked to Wayne and he was really upset. i know how much work it takes to do this forum coding stuff so i don't blame him for not wanting to redo it (especially when there's no guarantee it won't be lost again).

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest